17,2396$% 0.07
17,5806€% 0.1
20,6846£% 0.66
963,98%0,15
15.604,77%-0,80
15.604,77%-1,25
1.742,90%0,27
%
351876฿%0.77569
862.67Ł%-0.38263
20426Ξ%3.44669
5.69%2.09364
17.25$%0.13834
İngiltere’de ortaya çıkan yeni koronavirüs mutasyonu nedeniyle Fransa’nın İngiltere ile olan sınırları kapatma kararı almasının ardından otoyollarda mahsur kalan Türk tır şoförlerinin kahvaltı ettiği anlar İngiliz medyasında gündem oldu.
İngiltere’de koronavirüsün yeni bir mutasyonunun ortaya çıkmasından dolayı Fransa sınırının Dover Limanının ulaşıma kapanmasının ardından binlerce TIR şoförü otoyolda mahsur kaldı. Mahsur kalanların içinde Türk şoförler de vardı. İngiliz yayın organı Metro gazetesi, Dover Limanı’nda kalan Türk şoförünün sabah kahvaltısını haberleştirdi.
“TÜRKLER KAHVALTIDAN ÖDÜN VERMİYOR”
Gazete haberinde, Türk şoförleri kahvaltıdan ödün vermiyor. TIR dorsesinde Türk şoförlerin kahvaltı keyfi. Menüde, sosis, bal, sarımsak, gözleme ve peynir var ifadelerini kullandı. Türk şoförün masasında yer alan kahvaltı menüsünü tek tek yayınlayan gazete, TIR ve kamyon şoförlerinin bekleyişinin drama dönüştüğüne dikkat çekti.
İNGİLTERE’DE MUTASYON KUYRUĞU
İngiliz yetkililerin koronavirüsün daha çabuk bulaşan bir mutasyonunun hızla yayıldığını açıklamasının ardından Avrupa alarma geçmiş, birçok ülke İngiltere ile ulaşımını durdurmuştu.
Fransa’nın İngiltere ile olan sınırları kapatma kararının ardından otoyollarda kilometrelerce TIR kuyrukları oluşmuştu. İngiltere’nin lojistik açıdan en yoğun merkezi kentin Dover Limanını çevresinde TIR’lar kilometrelerce kuyruk oluşturdu.
Japonya’da beyaz kabus!
Liseli gençlerden duygulandıran davranış: Ayağı kırılan kediyi para toplayıp ameliyat ettirdiler
TRT dizisi ‘Hz. Mevlana’nın çekimleri başladı: Mevlana dizisinin oyuncuları kimler?
İşte iPhone 13’ün Türkiye fiyatı ve özellikleri
Zıt kutuplarda yaşayan iki kız kardeşin hikayesi….
Yemekler Yasemin Özilhan’dan
Mehmet Ali Erbil: Paramın hesabını ilk eşim Muhsine tutar
AKS sonuçları açıklandı mı? AKS sınav sonuçları için MEB’den 15 gün açıklaması
Koç Holding CEO’su: Ayak direyenler için bir gelecek yok
Çin kripto paralarla ilgili tüm işlemleri yasakladı
Bim’in ardından Ülker’den de ‘fahiş fiyat’ çıkışı: Milletin aklıyla alay etmeyin!
15 yaşındaki kızla ormanda bulunan işçi serbest bırakıldı
Din kültürü öğretmeni derste Alevi öğrencileri hedef almıştı… Soruşturma başlatıldı
28 Ekim tatil mi, yarım gün mü? 29 Ekim tatil mi?
Faik Öztrak: Ülkemizin dış borç yükü beyler New York’ta gezerken, 49 milyar lira arttı
Ali Babacan: Bu kadar akıl ve bilim dışı bir ekonomi yönetimi görmedim
O ilimizde 339 Ev Karantinada Vakalar Patladı
Nereden çıktı bu Foy Token
Erdoğan’dan ayağa kaldıran hamle tarih verdi. Çok sayıda yasak kapıda ! Ayrıntılar
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.